Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με μικρότερη οθόνη από τους προκατόχους του το iPhone 17 Plus

*
Ακόμα δεν έχει καν ανακοινωθεί η σειρά iPhone 16 και έχουν αρχίσει οι προβλέψεις και εικασίες για τη σειρά iPhone 17. Όπως γνωρίζουμε, το iPhone 15 Plus έρχεται με οθόνη 6,7" και στο ίδιο συμβαίνει με το iPhone 15 Pro Max. Λέγεται ότι το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με το iPhone 16, που αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στους επόμενους μήνες. Όμως σύμφωνα με μια νέα φήμη, δεν πρόκειται για κατάσταση η οποία θα παγιωθεί. Σύμφωνα με τον Ross Young της Display Supply Chain Consultants, η οθόνη του iPhone 17 Plus θα είναι μικρότερη σε σχέση με τους προκατόχους του.

Δεν κάνει αναφορά σε συγκεκριμένο μέγεθος, απλά την τοποθετεί μεταξύ αυτής του βασικού iPhone 17 και του iPhone 17 Pro Max. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις, όμως το Young έχει γενικά ένα καλό ιστορικό όσον αφορά τη διαρροή παρόμοιων πληροφοριών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*