Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με οθόνη LCD και υποστήριξη για stylus το Samsung Galaxy Tab S8 FE

*
Σύμφωνα με τον tipster Roland Quandt, ο οποίος έχει εξαιρετικό ιστορικό σε επιτυχημένες προβλέψεις, το Galaxy Tab S8 FE με κωδικό μοντέλου SM-X506B και κωδική ονομασία ‘’Birdie’’, θα έχει οθόνη LCD και υποστήριξη για stylus, χρησιμοποιώντας digitizer της Wacom.

Η κωδική ονομασία ‘’Birdie’’ επιβεβαιώνει ότι τελικά αυτή ήταν η συσκευή που είχε κάνει την εμφάνισή της στο Geekbench δύο μήνες πριν. Μέσα από αυτό, είχε αποκαλυθφεί ο επεξεργαστής της, ο οποίος είναι ο Kompanio 900T της Mediatek, στα 6nm, με 2x Cortex-A78 χρονισμένοι στα 2.4GHz και 6x A55 χρονισμένοι στα 2.0GHz και με τη Mali-G68 MC4 στα γραφικά.


Τέλος θα έρθει με ενσωματωμένο 5G modem αλλά θα υπάρχει και έκδοση μόνο με Wi-Fi, One UI 5 βασισμένο στο Android 13 και 4GB RAM.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*