Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Με "Super Telephoto" periscope zoom camera θα έρθει το iPhone 16 Pro Max

*
Μπορεί η σειρά iPhone 15 να μην έχει κυκλοφορήσει, όμως έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες για τους διαδόχους της. Πιο συγκεκριμένα είδαν το φως της δημοσιότητας "πληροφορίες" σχετικά με τον iPhone 16 Pro Max, που αναμένεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο του 2024. Λέγεται λοιπόν ότι η συσκευή θα είναι εφοδιασμένη με "Super Telephoto" periscope zoom camera. Λογικά η αναφορά έχει να κάνει με κάμερες που έχουν focal length πάνω από 300mm, κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό επίτευγμα, με δεδομένο ότι η αντίστοιχη απόσταση για το Phone 14 Pro Max είναι 77mm σε μη περισκοπική camera.

Υποστηρίζεται ότι και το iPhone 15 Pro Max θα έρθει με περισκοπική κάμερα, δεν θα ανήκει όμως στην κατηγορία "Super Telephoto", η χρήση των οποίων συνηθίζεται για την κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων και την καταγραφή πλάνων από την άγρια φύση, ακόμα και για πορτραίτα, με δεδομένο ότι ο φωτογράφος βρίσκεται μακριά από το αντικείμενο της φωτογράφισης.


Τέλος, φημολογείται ότι η κύρια κάμερα του iPhone 16 Pro Max θα έχει αισθητήρα 12% μεγαλύτυερο (1/1,14") συγκριτικά με το iPhone 14 Pro Max (1/1,28").

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*