Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Μόνο το iPhone 15 Pro Max θα έχει περισκοπικό φακό

*
Η Apple θα κυκλοφορήσει τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max αργότερα, εντός του τρέχοντος έτους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα είναι εφοδιασμένα με περισκοπικό φακό. Όμως, ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει πως αυτό θα ισχύει μόνο για το μοντέλο Pro Max και μαζί του συμφωνεί ο χρήστης του Twitter, @URedditor, που έχει ιστορικό επιτυχημένων προβλέψεων. Ο ίδιος λέει ότι η διάταξη της κάμερας του iPhone 15 Pro Max δεν πρόκειται να είναι διαφορετική σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Φήμες των προηγούμενων μηνών αναφέρουν ότι ο περισκοπικός φακός του iPhone 15 Pro Max θα υποστηρίζει μεγέθυνση 6x, που είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από το οπτικό zoom της 12MP telephoto camera, με την οποία είναι εφοδιασμένο το iPhone 14 Pro Max. Επίσης η Apple φέρεται να έχει συμφωνήσει με την LG Innotek και τη Jahwa Electronics για την προμήθεια του 70% και του 30% των OIS actuators για το περισκοπικό module.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*