Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη πως η Apple θα ανακοινώσει νέα iPad μέσα στη βδομάδα

*
Ανακοίνωση-έκπληξη μας περιμένει λογικά από την Apple μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε και μάλιστα για την αγορά των iPad. Σύμφωνα με νέες φήμες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες, η αμερικανική εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα iPad, αλλά όχι κάποιο νέο iPad Pro, αφού αυτό πάει τελικά για το 2024. Τα όσα γράφονται αποκαλύπτουν τρία νέα μοντέλα που θα γνωρίσουμε αυτήν την εβδομάδα τα νέα iPad Air, iPad mini και το entry-level iPad. To iPad Air αναμένεται να «φοράει» το M2 και να προσφέρει καλύτερα γραφικά και επιδόσεις. Το iPad mini 7 αναμένεται να «φοράει» τον A16 Bionic (το SoC των iPhone 15, iPhone 15 Plus). Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω και πως θα ανανεώσει τις συγκεκριμένες σειρές της η εταιρεία του Κουπερτίνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*