Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Στα τέλη Ιουλίου θα αποκαλυφθούν τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5 της Samsung

*
Μια ακόμα φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πότε η Samsung θα ανακοινώσει τα Galaxy Z Fold5 και Galaxy Z Flip5. Σύμφωνα με την κορεατική, Chosun Media, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου και οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν στις 11 Αυγούστου. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το Unpacked κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ν. Κορέας, Σεούλ και όχι στις Η.Π.Α.

Samsung Galaxy Z Fold5 leaked render


Αν τελικά ισχύουν τα παραπάνω, οι ανακοινώσεις θα γίνουν νωρίτερα από το αναμενόμενο, λόγω των χαμηλών επιδόσεων του τομέα παραγωγής ημιαγωγών της Samsung, που κάνει επιτακτική την επιτυχία του τμήματος φορητών συσκευών.



Επιπλέον, έτσι θα υπάρχει αρκετά μεγάλη χρονική απόσταση ανάμεσα στο λανσάρισμα των δύο αναδιπλούμενων smartphones και της σειράς iPhone 15 της Apple.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*