Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Σύντομα τα αποκαλυπτήρια του Nintendo Switch 2, νέα στοιχεία για τα tech specs

*
Πιο θερμό αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για την Nintendo, αφού σύμφωνα με φήμη σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις για το Nintendo Switch 2. Όπως σημειώνει το StartMenu, η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει το νέο της hardware στη Gamescom 2023, η οποία θα διοργανωθεί από τις 23 έως και τις 27 του μήνα στην Κολονία. Το site σημειώνει πως έλαβε αυτήν την πληροφορία εδώ και μερικές εβδομάδες και πολλοί το συνδύασαν με το γεγονός ότι η Nintendo επιστρέφει μετά από καιρό στο show, αλλά και την πληροφορία πως ήδη κάποιοι developers έχουν πάρει στα χέρια τους κάποιο devkit.

Από την άλλη, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τον Nate the Hate, το Nintendo Switch 2 θα έχει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (που θα φτάνει έως και τα 512GB) και οθόνη LCD 8 ιντσών (το βασικό μοντέλο έχει διαγώνιο 6,2 ιντσών και το OLED 7 ιντσών). O γνωστός YouTuber σημειώνει πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει από τον Σεπτέμβριο έως και τον Οκτώβριο του 2024, πιθανότατα ταυτόχρονα με ένα νέο 3D Super Mario game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*