Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τα επίσημα PlayStation Earbuds θα υποστηρίζουν τεχνολογία Noise Cancelling (video)

Τα πλέον επιβεβαιωμένα PlayStation Earbuds της Sony Interactive Entertainment δεν έχουν ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αρχειοθετημένα έγγραφα της FCC προδίδουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους. Φαίνεται πως η Sony έχει σκεφτεί να προσθέσει active noise cancellation, καθώς και έναν USB transceiver, παρόμοιο με αυτόν του Pulse 3D Headset, για ήχο δίχως απώλειες και επίσημη υποστήριξη του PlayStation 5.

Η ιστορία έρχεται από το MySmartPrice, το οποίο υποστηρίζει πως τα επερχόμενα PlayStation Earbuds θα υποστηρίζουν Bluetooth LE και θα δουλεύουν με το PS5, το PC και το Project Q. To ρεπορτάζ αναφέρει πως η συσκευή και ο USB Transceiver έχουν ήδη λάβει πιστοποίηση από την FCC, το οποίο πιθανώς να σημαίνει ότι είμαστε κοντά σε κάποια πιθανή κυκλοφορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*