Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Τέλος η σειρά smartphones Galaxy FE της Samsung

*
Η Samsung ξεκίνησε τη σειρά Galaxy FE (Fan Edition) με το S20 FE, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και τα μέσα, κάτι το οποίο έδειξαν και οι πωλήσεις.

Η κυκλοφορία όμως του διάδοχού του, S21 FE, ήταν επεισοδιακή, διότι -σύμφωνα πάντα με διαρροές- η Samsung ήταν πολύ προβληματισμένη με το εάν πρέπει να το κυκλοφορήσει, κυρίως λόγω του global chip shortage που βιώνουμε, ελέω πανδημίας.

Έτσι, η κυκλοφορία του συνεχώς έμπαινε στο πάγο και τελικά κυκλοφόρησε στο χειρότερο timing, ένα μήνα πριν την παρουσίαση των S22. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επηρεάσει τις πωλήσεις του αφού είχε χαθεί το hype, καθώς όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στα S22.

Τώρα απ’ ότι φαίνεται, σύμφωνα με πηγές του SamMobile, η Samsung πήρε την απόφαση όχι μόνο να ακυρώσει τη κυκλοφορία του S22 FE, αλλά να σταματήσει εντελώς τη σειρά.

Από άποψη ανταγωνισμού αυτό δεν είναι καλό, καθώς τα Galaxy FE είναι ίσως τα πιο ποιοτικά τηλέφωνα στη high-end κατηγορία στο στρατόπεδο του Android και σε σχετικά προσιτές τιμές.

Αλλά λίγο το κακό timing στη κυκλοφορία, λίγο η παγκόσμια έλλειψη των chip, ανάγκασαν τη Samsung να πάρει την απόφαση να σταματήσει τη σειρά Galaxy FE.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*