Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το δεύτερο εξάμηνο του 2024 θα αποκαλυφθεί το AR headset της Samsung

*
Λέγεται ότι η Samsung θα ανακοινώσει τον ανταγωνιστή του Apple Vision Pro το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Πιθανολογείται ότι το AR headset της κορεατικής εταιρείας θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο ενός Unpacked και αρχικά θα γίνει διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Κορέας, η συσκευή έχει την κωδική ονομασία "Infinite(muhan)" και θα τοποθετηθεί κάτω από το brand Galaxy. Αναφέρεται ότι ένα πρώιμο πρωτότυπο είχε δοκιμαστεί με το Exynos 2200 chipset και ο τότε σχεδιασμός του ήταν πολύ απλοϊκός σε σύγκριση με το Apple Vision Pro, γι' αυτό και η Samsung άφησε στην άκρη την έκδοση αυτή.


Το headset αναμένεται να έρθει με το δεύτερης γενιάς XR chipset τςη Qualcomm, που έχει καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με το Exynos 2200. Η παραγωγή του ίσως ξεκινήσεις τον προσεχή Δεκέμβριο και αρχικό στόχος είναι οι 30.000 μονάδες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*