Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το iPhone 16 Pro θα έχει περισκόπιο και νέα ultrawide κάμερα, ενώ το iPhone 17 θα αναβαθμίσει σημαντικά την μπροστινή κάμερα

*
Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo, που έχει κάνει πολλές προβλέψεις για προϊόντα της Apple στο παρελθόν, έκανε ορισμένες νέες για τα iPhone 16 και iPhone 17.

Όπως δήλωσε ο Kuo, το iPhone 16 Pro θα φέρει την κάμερα με ζουμ τετραπρισμού που είδαμε στο iPhone 15 Pro Max, ενώ μαζί με το iPhone 16 Pro Max θα αποκτήσει αναβαθμισμένη ultrawide κάμερα, που θα διατηρεί τον σχεδιασμό 6P. Τα δύο αυτά μοντέλα θα έρχονται επίσης με μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με τους προκατόχους τους, δηλαδή στις 6,27 και στις 6,86 ίντσες αντίστοιχα.


Η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση κάμερας αναμένεται στην εμπρόσθια του iPhone 17. Σύμφωνα με τον Kuo, όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 17 (του 2025) θα διαθέτουν selfie camera στα 24MP (6P). Ο ίδιος αναφέρει πως η Genius (Yujingguang) θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των νέων αισθητήρων ultrawide και selfie των επόμενων iPhone, κάτι που θα συνεισφέρει στη δραματική αύξηση των εσόδων της εταιρείας από το δεύτερο μισό του 2024 και ύστερα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*