Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το πρώτο τρίμηνο του 2023 θα ξεκινήσει η παραγωγή του mixed reality headset της Apple

*
Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Apple θα ξεκινήσει την παραγωγή ενός mixed-reality headset το νωρίτερο ως τον Μάρτιο του 2023 και η επίσημη ανακοίνωσή του θα πραγματοποιηθεί έναν μήνα μετά. Τον Μάιο υπήρχαν φήμες ότι η Apple είχε παρουσιάσει το mixed-reality headset σε μέλη του διοικητικού της συμβουλίου. Τώρα, δημοσίευμα των DigiTimes υποστηρίζει ότι η συσκευή θα μπει σε φάση παραγωγής το πρώτο τρίμηνο του 2023 και θα παρουσιαστεί τον προσεχή Απρίλιο. Η πρώτη παρτίδα αναμένεται να είναι περιορισμένη, με περίπου 700.000 μονάδες. Λέγεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για την τελική συναρμολόγηση θα αναλάβει η Pegatron. Τα παραπάνω συμπίπτουν με τις προβλέψεις του αναλυτή Ming-Chi Kuo, που πιστεύει ότι η Apple θα κάνει γωνστά τα σχέδιά της για τη συσκευή ανάμεσα στον Ιανουάριο και το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*