Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Χαμηλή η διαθεσιμότητα των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max κατά το λανσάρισμά τους

*
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαθεσιμότητα του iPhone 15 Pro και κυρίως του iPhone 15 Pro Max θα είναι ιδαίτερα χαμηλή, όταν λανσαριστούν τον προσεχή Σεπτέμβριο. Φαίνεται ότι το πρόβλήμα έχει να κάνει με την κατασκευή των οθονών τους από την LG Display. Άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα αποκαλύπτουν ότι το πρόβλημα προέρχεται από τη νέα κατασκευαστική διαδικασία για να μειωθούν τα περιθώρια. Παρόμοιο θέμα αντιμετώπισε στο παρελθόν η Apple με ορισμένα μοντέλα Apple Watch.

Οι οθόνες του iPhone 15 Pro (και ειδικά του Pro Max) που κατασκευάζονται από την LG φέρεται να αποτυγχάνουν στα τεστ αξιοπιστίας, κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας όπου η οθόνη συγχωνεύεται με το μεταλλικό κέλυφος. Η Apple αυτή τη στιγμή τροποποιεί τον σχεδιασμό των οθονών που κατασκευάζει η LG προκειμένου να περάσουν τις προαναφερθείσες δοκιμές, ενώ έχει επίσης οθόνες κατασκευασμένες από τη Samsung που μπορεί να χρησιμοποιήσει για τη συναρμολόγηση.


Αυτά τα ζητήματα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, θα οδηγήσουν στο να μην υπάρχουν πολλές μονάδες διαθέσιμες αμέσως μετά το λανσάρισμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*