Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογείται ότι πλησιάζει η ανακοίνωση του MacBook Air 15''

*
H Apple ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή ενός νέου MacBook Air 15'' τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο έδωσε εντολή να επιταχυνθούν οι ρυθμοί, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young. Λέγεται ότι η Apple θα αυξήσει εκ νέου τους ρυθμούς τον Απρίλιο και το πολυαναμενόμενο laptop θα είναι έτοιμο προς αποστολή όταν αποκαλυφθεί. Προηγούμενες φήμες ήθελαν την Apple να αποκαλύπτει το μεγαλύτερο MacBook Air που έχει δημιουργηθεί ποτέ τον Απρίλιο ή τον Μάιο, απ' ότι φαίνεται όμως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ως το WWDC που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Το νέο 15,4'' MacBook Air θα προστεθεί στο ίδιο lineup με το το μοντέλο των 13,6''. Μένει να δούμε αν θα είναι εφοδιασμένο με το M2 chip ή με τον επεξεργαστή M3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*