Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φωτογραφίες από το υποτιθέμενο κέλυφος του iPhone 14 Pro Max φανερώνουν ένα διπλό punch hole στην οθόνη του

*
Νέες φωτογραφίες του υποτιθέμενου κελύφους του iPhone 14 Pro Max παρουσιάζουν ένα διπλό punch hole στη θέση του notch, στο πάνω μέρος της οθόνης του. Η μπροστινή κάμερα για τις selfies λοιπόν φαίνεται πως θα είναι τοποθετημένη σε μια διακριτική εγκοπή στο σχήμα ενός χαπιού, με τον IR illuminator της συσκευής να συμπληρώνει τον συγκεκριμένο σχεδιασμό τύπου pill and hole.

Αντίστοιχες φωτογραφίες από το κέλυφος των standard εκδόσεων της σειράς iPhone 14 επιβεβαιώνουν την επιστροφή του notch για τις μπροστινές κάμερες των φθηνότερων μοντέλων. Οι φήμες που επικρατούν πάντως μιλούν για ακόμα μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις μεταξύ των standard iPhone 14 και των Pro / Pro Max. Εκτός από το γεγονός ότι η telephoto camera θα είναι αποκλειστικό προνόμιο των δεύτερων, τα ακριβότερα μοντέλα θα είναι τα μόνα με βασική κάμερα 48MP και με επεξεργαστή A16.


Για την ώρα εννοείται πως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι από τα παραπάνω ισχύει και τι όχι.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*