Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameCube controller για το Nintendo Switch ανακοίνωσε η Nyxi (video)

H Nyxi, εταιρεία κατασκευής περιφερειακών, παρουσίασε ένα νέο GameCube controller για το Nintendo Switch. Το Nyxi Wizard Wireless Joy-pad όπως είναι η ονομασία του, έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το WaveBird, με έγχρωμα πλήκτρα αλλά και ένα τεράστιο Α. Σύμφωνα με την εταιρεία, το controller δεν πρόκειται να παρουσιάσει drift. Αυτό οφείλεται στο ότι το control stick χρησιμοποιεί τον ηλεκτρομαγνητικό σχεδιασμό Hall Effect, κάτι που σημαίνει ότι το stick δεν έρχεται ποτέ σε επαφή με τον αισθητήρα, οπότε εξαφανίζεται το drift.

Ακόμα, τα sticks και τα rings είναι δυνατό να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με άλλα, οπότε αντί για κυκλικά είναι δυνατό να τοποθετηθούν οκτάγωνα rings. Οι λειτουργίες των πλήκτρων που βρίσκονται στο πίσω μέρος μπορούν να τροποποιηθούν, υπάρχει ένα προγραμματιζόμενο πλήκτρο turbo, light up buttons και η αυτονομία του διαρκεί 6,5 ώρες.


Η τιμή του θα έιναι $69.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*