Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για βαριά πορτοφόλια τα νέα ρολόγια της Seiko, εμπνευσμένα από το Resident Evil Death Island

*
Η ιαπωνική εταιρεία Seiko ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Capcom, προκειμένου να κυκλοφορήσει δύο ρολόγια του Resident Evil Death Island, εμπνευσμένα από τον Chris Redfield και τον Leon S. Kennedy. Το πρώτο θα στοιχίζει περίπου $2.460 και το δεύτερο $2.380. Αναμένεται να λανσαρίσουν τον Μάιο του 2023. Κάθε ρολόι θα γίνει διαθέσιμο σε 600 κομμάτια, εκ των οποίων τα 300 προορίζονται για την ιαπωνική αγορά. Στο πίσω μέρος τους θα υπάρχει χαραγμένο το ιαπωνικό λογότυπο του Biohazard Death Island με τις λέξεις Limited Edition και έναν σειριακό αριθμό από το 001 ως το 600.



Τα μοντέλα αυτά βασίζονται στο Astron Nexter GPS της Seiko. Θα μπορούν να συνδεθούν στο παγκόσμιο δίκτυο GPS, να συγχρονίζονται αυτόματα με τη ζώνη ώρας που βρίσκεστε με το πάτημα ενός πλήκτρου και αυτόματα θα αλλάζει η ώρα. Για τη λειτουργία τους θα αντλούν ηλιακή ενέργεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*