Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για κάποιο λόγο, το PlayStation Portal έχει Airplane Mode

*
To PlayStation Portal κυκλοφόρησε στην αγορά των ΗΠΑ και οι χρήστες έχουν αρχίσει να εντοπίζουν διάφορες λειτουργίες του. Το πιο περίεργο όμως είναι πως το online only φορητό της Sony και του PlayStation παρουσιάζει στο μενού του επιλογή για ενεργοποίηση του… Airplane Mode! Το σχετικό θέμα εντόπισαν αρκετοί χρήστες και φαίνεται οι εικασίες είναι αρκετές.

Κάποιοι θεωρούν ότι το UI του συστήματος είναι βασισμένο σε άλλες συσκευές (που το αξιοποιούν αυτό το mode) και πως η Sony ξέχασε να το «ξηλώσει». Προφανώς και δεν έχει νόημα ένα τέτοιο mode για ένα σύστημα που λειτουργεί μόνο online και μόνο για streaming και οι όποιες ελπίδες για φορητό gaming ανεξάρτητα από το PS5 μάλλον θα μείνουν… ελπίδες, τουλάχιστον αν μιλάμε για το συγκεκριμένο hardware.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*