Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για scrap περισσότερα από τα μισά πλαίσια των iPhones που κατασκευάζονται στην Ινδία

*
Ένα νέο δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει ότι το 50% των πλαισίων όλων των iPhones που κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή στην Ινδία απορρίπτονται από τον ποιοτικό έλεγχο της Apple. Οι πληροφορίες προέρχονται από πρώην υπαλλήλους της Apple και το πρόβλημα εντοπίζεται στο εργοστάσιο της Tata στο Hosur.

Λέγεται ότι τα παραπάνω αποτελούν σημαντικό πλήγμα στην επιθυμία της Apple να μεταφέρει ένα μεγάλο κομμάτι της παραγωγής της στην Ινδία. Οι πρώην υπάλληλη της Apple σχολίασαν ότι η χαμηλή ποιότητα των πλαισίων είναι κάτι που θα βελτιωθεί, όμως είναι μια διαδικασία για την οποία θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος και μεγάλη προσπάθεια.


Με βάση προηγούμενο ρεπορτάζ, η Apple σκοπεύει να μεταφέρει το 25% της παραγωγής των iPhone στην Ινδία ως το 2025, ποσοστό που λέγεται ότι θα φτάσει το 50% ως το 2027.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*