Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google: Νέα teasers για το smartphone Pixel 8 και το wearable Pixel Watch 2 (videos)

Στις 4 Οκτωβρίου αναμένεται το event αποκάλυψης των νέων Pixel 8 και Pixel Watch 2 από την Google. Τώρα, η εταιρεία κυκλοφορεί teasers για τα νέα της προϊόντα, στα οποία βλέπουμε τον καινούργιο τους σχεδιασμό, χωρίς όμως πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.



Τα νέα smartphones Pixel 8 και Pixel 8 Pro φαίνεται να έχουν αρκετά μεγάλη διαφορά μεγέθους, με την οθόνη του Pro να φημολογείται στις 6,7 ίντσες και αυτήν του standard μοντέλου στις 6,17. Το standard Pixel 7 είχε οθόνη 6,3 ιντσών.

Το καινούργιο wearable Pixel Watch 2 δείχνει αρκετά παρόμοιο με τον προκάτοχό του. Όπως σημειώνει η Google, θα μπορεί να συνδεθεί με Pixel smartphones μέσω ενός ενοποιημένου προφίλ, που θα ξεκλειδώνει ειδικά χαρακτηριστικά και θα κάνει πλήρη καταγραφή της υγείας του χρήστη.
Περισσότερα στις 4 Οκτωβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*