Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Pixel 7a: Διέρρευσαν τα βασικά χαρακτηριστικά του καινούργιου smartphone

*
Λίγες μέρες πριν από τη φετινή διοργάνωση του Google I/O, διέρρευσαν τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Google Pixel 7a.

Η εταιρεία σκοπεύει να αποκαλύψει το καινούργιο της smartphone κατά τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, το οποίο ξεκινά στις 10 Μαΐου 2023 και θα κάνει livestream όλα τα keynotes του. Όμως, ο δημοσιογράφος Roland Quandt φαίνεται πως πρόλαβε την Google, αφού μοιράστηκε δημόσια ορισμένες πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το Pixel 7a.




Το νέο smartphone της Google θα φέρει οθόνη FHD+ 6,1 ιντσών, υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, κύρια κάμερα 64MP, επεξεργαστή Tensor G2, και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης στα 18W. Η μνήμη RAM και το μέγεθος της χωρητικότητάς του δεν έγιναν γνωστά. Όσο για την τιμή του, για την ώρα μπορούμε μόνο να εικάζουμε. Το Pixel 7 ξεκίνησε από τα 600 δολάρια, οπότε το Pixel 7a ενδέχεται να ξεκινά από τα 500 δολάρια.



Θα μάθουμε τα πάντα για το νέο smartphone στις 11 Μαΐου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*