Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Pixel Watch 2: Αποκαλυπτήρια και πολλές αναβαθμίσεις χάρη στο Wear OS 4

*
Η Google αποκάλυψε το Google Pixel Watch 2, που χάρη στο Wear OS 4 θα προσφέρει πολλές αναβαθμίσεις. Στο εσωτερικό του υπάρχει το Snapdragon W5+ Gen 1 chipset, μαζί με 2GB RAM. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 306mAh και η Google υπόσχεται αυτονομία 24 ωρών ακόμα και με ενεργοποιημένο το Always On Display. Μάλιστα, μόλις 30 λεπτά φόρτισης αρκούν για 12 ώρες χρήσης. Το μέγεθός του είναι 41mm ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από 100% ανακυκλωμένο αλουμίνιο. Η OLED οθόνη έχει διάμετρο 1,2” και ανάλυση 384 x 384px.

Το Pixel Watch 2 διαθετει με οπτικούς αισθητήρες καρδιακών παλμών και μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα. Επιπλέον, ο νέος αισθητήρας πολλαπλών διαδρομών είναι 40% πιο ακριβής από τον παλιό αισθητήρα μονής διαδρομής και παίρνει μετρήσεις για τους καρδιακούς παλμούς των χρηστών από διαφορετικές θέσεις του καρπού. Ακόμα είναι δυνατή η παρακολούθηση των επιπέδων του άγχους, με τον αισθητήρα Συνεχούς Ηλεκτροδερμικής Δραστηριότητας. Παρέχει επίσης λεπτομερή αναφορά για την ποιότητα του ύπνου, που λαμβάνει υπόψη και τις μετρήσεις της θερμοκρασίας του δέρματός σας.


Το smartwatch έρχεται με εξάμηνη συνδρομή στο Fitbit Premium, που πλέον χρησιμοποιεί AI για να αναλύσει τις επιδόσεις σας και ενημερώνει για αν τα πηγαίνετε καλύτερα ή χειρότερα σε σχέση με το παρελθόν. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση 5ATM/ IP68 οπότε αντέχει σε συνθήκες υπερβολικής σκόνης και μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιησετε στιν πισίνα.

Ενα νέο, χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το Emergency Sharing, που μπορεί να ενημερώσει για τη θέση σας μια σειρά από επιλεγμένες επαφές.

Η τιμή του Google Pixel Watch 2 ξεκινάει από τα $350 για το μοντέλο με Bluetooth και φτάνει ως τα $400 αν επιλέξετε αυτό με LTE.

Google Pixel Watch 2 arrives with new chipset, improved battery life and UWB connectivity 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*