Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 8BitDo ανακοίνωσε controller που μοιάζει με εκείνο των Xbox

*
Η 8BitDo ανακοίνωσε το πρώτο της controller με στυλ παρόμοιο με εκείνο του Xbox. Πρόκειται για το Ultimate Wired Controller που προορίζεται για συστηματα Xbox και διαθέτει πλήκτρα όπως εκείνα των επίσημων χειριστηρίων της Microsoft. Ακόμα, όπως συμβαίνει με τα pro controllers, είναι εφοδιασμένο με back paddle buttons, ο προγραμματισμός των οποίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω λογισμικού, σε Xbox, Windows, Android και iOS. Υπάρχει υποδοχή για ακουστικά και υποστηρίζεται η λειτουργια δόνησης, ακριβώς όπως στα Xbox One και Xbox Series controllers. Το Ultimate Wired Controller είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο.



Η 8BitDo έχει ξεκινήσει να δέχεται προπαραγγελίες μέσω Amazon. Η τιμή της συσκευής είναι $44,99 και οι αποστολές θα ξεκινήσουν στις 31 Μαΐου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*