Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple ίσως ετοιμάζει docking station για το iPad

*
Ο Mark Gurman του Bloomberg υποστηρίζει ότι η Apple ετοιμάζάζει ένα docking station, που θα επιτρέπει στο iPad να λειτουργεί ως smart display και ηχείο. Λέγεται ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα συσκευή το επόμενο έτος και η αρχιτεκτονική της θα είναι παρόμοια με εκείνη το Amazon Echo Show. Η Η Amazon έχει κάνει ήδη κάτι παρόμοιο με τα Fire tablets της, καθώς η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν τις συσκευές σε μια βάση φόρτισης για να τις μετατρέψουν σε samrt display. Ακόμη και η Google ανακοίνωσε ένα dock για το επερχόμενο Pixel Tablet της, το οποίο υποτίθεται ότι θα χρησιμεύει και ως μαγνητικός σταθμός φόρτισης και ως ηχείο. Μόλις τοποθετηθεί το tablet, θα λειτουργεί σαν Nest Hub Max, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε το έξυπνο σπίτι σας μέσω της εφαρμογής Home, καθώς και να αλληλεπιδράτε με το Google Assistant.

Μια βάση σύνδεσης για το iPad θα μπορούσε να λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο, σημειώνει ο Gurman, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις μέσω του FaceTime και να αποκτούν τον έλεγχο των έξυπνων οικιακών συσκευών τους. Η εταιρεία εργάζεται επίσης σε άλλες συσκευές στον χώρο του έξυπνου σπιτιού, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημερωμένης έκδοσης του HomePod που ο Gurman λέει ότι θα μπορούσε να έχει αναβαθμισμένη οθόνη, chip S8 και να υποστηρίζει multitouch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*