Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple προσπάθησε πολλές φορές να κάνει το Apple Watch συμβατό με συσκευές Android

*
Μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α. κατηγορώντας της για μονοπωλιακές πρακτικές, η Apple προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη.

Εδώ και πολλά χρόνια, η κριτική που ασκείται στην Apple περιστρέφεται γύρω από τη δυσκολία και συνήθως την αδυναμία να συνεργαστούν οι συσκευές της με άλλα λειτουργικά συστήματα. Φαίνεται όμως πως η εταιρεία προσπάθησε να κάνει συμβατό το Apple Watch με συσκευές Android. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως η εταιρεία φλέρταρε με αυτή την ιδέα επί τρία χρόνια.


"Το smartwatch της Apple - το Apple Watch - είναι συμβατό μόνο με το iPhone. Έτσι, εάν η Apple μπορεί να κατευθύνει έναν χρήστη προς την αγορά ενός Apple Watch, γίνεται πιο δαπανηρό για αυτόν τον χρήστη να αγοράσει ένα διαφορετικό είδος smartphone, επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί από τον χρήστη να εγκαταλείψει το ακριβό του Apple Watch και να αγοράσει ένα νέο, συμβατό με Android smartwatch", αναφέρει το εναντίον της κατηγορητήριο.

Η Apple λέει όπτι υπάρχουν τεχνολογικοί περιορισμοί που εμποδίζουν το Apple Watch να συνεργαστεί με συσκευλες Android. Είναι κάτι που πολλοί υποπτεύονταν εδώ και χρόνια, απλα πλέον η Apple το παραδέχεται δημοσίως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*