Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple σταμάτησε την υποστήριξη πελατών μέσω X (Twitter)

*
Όπως εντόπισε η ιστοσελίδα MacRumors, η Apple δεν θα προσφέρει στο εξής υποστηριξη μέσω του X (πρώην Twitter). Όταν κάποιος προσπαθεί να στείλει μήνυμα στον λογαριασμό Apple Support, τότε λαμβάνει την προτροπή να επισκεφτεί τη γενική σελίδα υποστήριξης στην ιστοσελίδα της Apple. Ο λογαριασμός δίνει αυτοματοποιημένη απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα. Το The Verge αναφέρει πως όταν έγινε ερώτηση σχετική με πρόβλημα στο iPhone 15, η απάντηση ήταν: “Φαίνεται ότι έχετε πρόβλημα με το iPhone σας. Μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη θα θέλαμε να συνεχισουμε αυτή τη συζητηση σε διαφορετικό κανάλι". Το μήνυμα περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο για τη σελίδα υποστήριξης του iPhone.

Η αλλαγή αυτή σημαίνει επίσης ότι το Apple Support δεν θα παρέχει υποστήριξη σε πελάτες που κάνουν tag την εταιρεία στα posts τους.


Τέλος φαίνεται πως το Apple Support σταμάτησε να απαντάει σε ερωτήσεις πελατών στα σχόλια των videos του στο YouTube.

The Apple Support account now directs you to the company’s website. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*