Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H βρετανική Tulpur παρουσίασε το πρώτο της handheld με Intel Meteor Lake CPUs (εικόνες)

*
Οι Intel Meteor Lake CPUs εμφανίστηκαν πρόσφατα και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αγορά των φορητών και η βρετανική Tulpur μπήκε στο παιχνίδι. Όπως αναφέρεται, η γνωστή εταιρεία με τα περιφερειακά αποφάσισε να αξιοποιήσει τις νέες CPUs στην πρώτη της απόπειρα για είσοδο στο χώρο των φορητών συσκευών.

Οι πρώτες εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από τον λογαριασμό Intel Game στο X/Twitter, το φορητό έχει ένα κλασικό σχήμα που θυμίζει Nintendo Switch Lite. Στο κέντρο του υπάρχει μια οθόνη 8 ιντσών και βλέπουμε ακόμη τους κλασικούς δύο αναλογικούς μοχλούς με φωτισμό στο κάτω τμήμα τους, το D-Pad και τα πλήκτρα εντολών.


Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ακόμη για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά μάλλον η εταιρεία έχει αξιοποιήσει τους Intel Core Ultra 7 155H και Intel Core Ultra 7 125H.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*