Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Foxconn παύει προσωρινά την παραγωγή της στη Shenzhen

*
H Foxconn και άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών σταματούν τις διαδικασίες παραγωγής στην Shenzhen, λόγω του μερικού lockdown που ανακοίνωσαν οι αρχές επειδή εντοπίστηκαν αυξημένοι αριθμοί κρουσμάτων θετικών στον COVID-19. Οι επιχειρήσεις που δεν παρέχουν είδη πρώτης ανάγκης έχουν λάβει εντολή να παύσουν τη λειτουργία τους. Επιπλέον, όλοι οι κάτοικοι ενημερώθηκαν πως πρέπει να κάνουν COVID-19 test.

Η Foxconn είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών και ο μεγαλύτερος προμηθευτής πολλών γνωστών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων και των Apple και Samsung. Πολλοί τεχνολογικοί γίγαντες όπως η Huawei, η Tencent και η Oppo έχουν έδρα στην Shenzhen, η οποία βρίσκεται στα σύνορα του Hong Kong. Η Foxconn ανακοίνωσε πως διακόπτει μέχρι νεοτέρας την παραγωγή στα εργοστάσια Longhua και Guanlan. Η βάση της Foxconn είναι η δεύτερη μεγαλύτερη της εταιρείας σε όλη την Κίνα.


Η Κίνα συνεχίζει να λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19. Από την αρχή της πανδημίας, έχει ανακοινώσει 4.636 θανάτους και 115.466 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*