Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google έφερε το γλωσσικό μοντέλο AI Gemini Nano σε Pixel 8 Pro smartphones

*
To Gemini είναι το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό γλωσσικό μοντέλο, LLM, που έχει αναπτύξει ποτέ η Google, όμως ταιριάζει καλύτερα σε data centers παρά σε smartphones. Τώρα, με το Gemini Nano, ο κολοσσός της πληροφορικής προσπαθεί να γεφυρώσει τη διαφορά και το Google Pixel 8 Pro θα είναι το πρώτο συμβατό τηλέφωνο. Από την άλλη, η Google οραματίζεται το νέο μοντέλο ως μέρος του πυρήνα του Android.

Αν έχετε Pixel 8 Pro, τότε μπορείτε ήδη να εκμεταλλευτείτε δύο από τα πλεονεκτήματα του Gemini Nano, το auto-summarization στο Recorder app και το Smart Reply που αποτελεί μέρος του Gboard keyboard. Και τα δύο έρχονται με το νεότερο Feature Drop και λειτουργούν offline, καθώς το μοντέλο τρέχει στη συσκευή, οπότε θα είναι γρήγορο. Το Smart Reply θα είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο στο WhatsApp και η Google δηλώνει ότι θα έρθει και σε άλλες εφαρμογές το 2024. Τότε θα φέρει και το Bard με Gemini στο Assistand για Pixel smartphones. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*