Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google παρουσίασε επίσημα το Google Pixel Fold, το πρώτο της foldable (video)

*
Μπορεί να περιμέναμε τις πρώτες ανακοινώσεις για το Google Pixel Fold smartphone στο I/O 2023, αλλά η Google μάλλον ήθελε να το δείξει πριν το event. Έτσι, μοιράστηκε μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube ένα σύντομο teaser που δείχνει όμως ξεκάθαρα πως θα είναι το νέο smartphone που θα κυκλοφορήσει. Η συσκευή θυμίζει κάτι από τα Samsung Galaxy Z Fold και έχει οθόνη τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό τμήμα. Η τιμή του εκτιμάται πως θα ξεκινάει από τα 1700 δολάρια και στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ένα Google Tensor G2 chipset. Από πλευράς μπαταρίας εκτιμάται πως θα μπορεί να προσφέρει λειτουργία 24 ωρών ή και 72 με την ενεργοποίηση του Extreme Battery Saver mode. Η εξωτερική του οθόνη θα έχει διαγώνιο 5.8 ιντσών, ενώ η εσωτερική μία αντίστοιχη στις 7.6 (ίντσες). Το Google I/O 2023 αναμένεται στις 10 Μαϊου και εκεί θα μάθουμε περισσότερα για το τηλέφωνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*