Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google θα προσθέσει μια λειτουργία που σίγουρα απορείτε γιατί λείπει τόσο καιρό από το Android

*
H Google ετοιμάζει όπως φαίνεται να κάνει διαθέσιμη στους χρήστες Android smartphones μια λειτουργία απόλυτα χρήσιμη και προκαλεί απορία το γεγονός πως δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Πρόκειται για τη δυνατότητα αναζήτησης ενός τηλεφωνικού αριθμού ο οποίος σας κάλεσε και δεν βρίσκεται αποθηκευμένος στη λίστα επαφών σας. Ο χρήστης του X, AssembleDebug εντόπισε ένα πλήκτρο “Lookup” στην έκδοση beta του Google Phone που αναζητά τον αριθμό ο οποίος συμπληρώνεται αυτομάτως για λογαριασμό του χρήση. Αυτό υπάρχει δίπλα στις επιλογές "Block" και History, που εμφανίζονται επιλέγοντας μια από τις πρόσφατες κλήσεις στο Google Phone app. Η εφαρμογή είναι προεγκατεστημένη στα Pixel smartphones όμως στις υπόλοιπες συσκευές Android θα πρέπει να την κατεβάσετε από το PlayStore.

Επίσης, ο ίδιος χρήστης λέει ότι μέσω του Gemini AI για Android, θα προστεθεί στο Gmail η δυνατότητα δημιουργίας περιλήψεων για μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*