Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Intel λανσάρει τον επεξεργαστή Core i9-12900KS που "τρέχει" στα 5,5GHz

*
Η Intel ετοιμάζεται να λανσάρει τον επεξεργαστή 12ης γενιάς Core i9-12900KS, που έχει μέγιστη ταχύτητα 5,5GHz και ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της CES 2022. To chip μπορεί να πιάσει την παραπάνω ταχύτητα σε έως δύο πυρήνες για πρώτη φορά, κάτι που θα προσφέρει μέγιστες επιδόσεις για τους hardcore gamers. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ο επεξεργαστής θα γίνει διαθέσιμος στις 5 Απριλίου, με τιμή $739 και επιπλέον θα περιλαμβάνεται σε συστήματα συνεργατών της Intel.

Η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή είναι όμοια με εκείνη του Core i9-12900K, με 16 πυρηήνες, 24 threads και 30MB L3 cache memory. Η διαφορά τους είναι ότι το νεότερο μοντέλο απαιτεί τροφοδοσία 150W, προκειμένου να πιάσει την ταχύτητα των 5,5 GHz. Το προηγούμενο πιάνει ταχύτητα 5,2GHz με κατανάλωση 125W.


Οι 16 πυρήνες είναι χωρισμένοι σε δύο clusters. Οκτώ για επιδόσεις και οκτώ για αξιοπιστία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*