Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H LG παρουσίασε οθόνη 49'' με ρυθμό ανανέωσης 240Hz

*
Η LG επεκτείνει τη σειρά gaming monitors UltraGear με νέα μοντέλα. Το 49GR85DC-B είναι εφοδιασμένο με VA panel μεγέθους 49'', αναλογία πλευρών 32:9, ανάλυση 5.120x1.440, κάλυψη του DCI-P3 κατά 98,5% και καμπυλότητα 1000R. Ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 240Hz, ο χρόνος απόκρισης είναι 1ms και υπάρχει υποστήριξη για AMD FreeSync Premium. Επιπλέον, η οθόνη είναι πιστοποιημένη κατά DisplayHDR 1000, κάτι που σημαίνει πως η φωτεινότητά της φτάνει τα 1000 nits και διαθέτει local dimming. H τιμή της είναι $1.300 και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσω της ιστοσελίδας της LG. Αν αποφασίσετε να την αποκτήσετε άμεσα, θα λάβετε ως δώρο ένα UltraGear Gaming Pad. Πρόκειται για ένα mouse mat που κανονικά κοστίζει $200 και λειτουργεί ως USB hub με φωτισμό RGB.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*