Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H LG προσθέτει NFTs στις τηλεοράσεις της

*
Μερικούς μήνες αφότου η Samsung ανακοίνωσε την προσθήκη NFTs στις τηλεοράσεις της, το ίδιο κάνει και η LG. Το νέο NFT marketplace της εταιρεία ονομάζεται LG Art Lab και μέσω αυτού, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να απολαύσουν υψηλής ποιότητας ψηφιακό artwork από την τηλεόρασή τους. Πρόσβαση στο σχετικό app έχουν προς το παρόν μόνο οι κάτοικοι των Η.Π.Α. και σημειώνεται ότι απαιτείται λειτουργικό σύστημα webOS 5.0 ή νεότερο. Τα πρώτα NFTs αναμένεται να γίνου διαθέσιμα στις 22 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνουν μια σειρά από δημιουργίες του γλύπτη Barry X Ball.

Από τη στιγμή που θα προστεθούν NFTs, η LG αναφέρει ότι θα μπορέσετε να σκανάρετε τον κωδικό QR που θα εμφανιστεί στην οθόνη και στη συνέχεια να ανοίξετε το Wallypto app στο smartphone σας για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Πριν γίνει αυτό θα πρέπει να αγοράσετε USD Coin (USDC), ένα με ισοτιμία ίδια με αυτή του αμερικανικού δολλαρίου.


Η πλατφόρμα NFT της LG είναι βασισμένη στο Hedera, που σε αντίθεση με τα δίκτυα Ethereum ή Solana τα οποία υποστηρίζουν πολλά NFT marketplaces, δεν λειτουργεί με blockchain, αλλά χρησιμοποιεί μια εναλλακτική, το hashgraph.

Τέλος, οι προσθήκες NFTs από καλλιτέχνες στην πλατφόρμα της LG θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση και οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τις αγορές τους μέσω του LG Art Lab app.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*