Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Logitech ανακοίνωσε το αναδιπλούμενο αγωνιστικό κάθισμα Playseat Challenge X (video)

*
Η Logitech ανακοίνωσε ένα νέο αναδιπλούμενο αγωνιστικό κάθισμα με την ονομασία Playseat Challenge X για τους λάτρεις των racing simulators. Το περιφερειακό αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Playseat και είναι εφοδιασμένο με όσα χρειάζεστε για να τοποθετήσετε πάνω του την τιμονιέρα και τα πετάλια σας. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, διπλώνει και μπορεί να αποθηκευτεί αρκετά εύκολα. Το νέο προϊόν θυμίζει αντίστοιχα της Playseat και είναι σχεδόν 70 δολάρια πιο ακριβό, αφού η τιμή του φτάνει τα 299 δολάρια. Είναι κατασκευασμένο κατάλληλα για να μην ζεσταίνεται με την πολύωρη χρήση και μπορεί να στηθεί σε έξι διαφορετικές στάσεις, ανάλογα με το πόσο χώρο χρειάζεστε για τα πόδια, τα πετάλια και το τιμόνι. Μπορεί να σηκώσει ανθρώπινο βάρος έως 162,5 κιλών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*