Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsοft ανακοίνωσε το Surface Laptop Studio 2 και το Surface Laptop Go 3 (videos)

Το Surface Laptop Studio 2 είναι μια πρόταση της Microsoft που απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι παραπάνω από τα συνηθισμένα. Η συσκευή έρχεται με 13ης γενιάς i7H chips της Intel και επιλογή για GPU Nvidia RTX 4050 ή RTX 4060. Ακόμα είναι εφοδιασμένο με Neural Processing Unit της Intel, υποστηρίζει έως 64 GB RAM και έως 2ΤΒ αποθηκευτικού χώρου. Η 14,4 οθόνη αφής συνοδεύεται από ένα Surface Slim Pen 2, έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και ενσωματώνει HDR και Dolby IQ. Το Surface Laptop Studio 2 διαθέτει δύο θύρες USB-C, μία USB-A, υποδοχή για ανάγνωση καρτών microSD αλλά και haptic touchpad, με τη Microsoft να υποστηρίζει ότι προσφέρει τους μικρότερους χρόνους απόκρισης της αγοράς. Τέλος, το laptop έχει αυτονομία 18 ωρών.



Το Surface Laptop Go 3 είναι μια οικονομική πρόταση που απευθύνεται σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα καταναλωτών σε σχέση με το Surface Laptop Studio 2. Έρχεται με επεξεργαστές 12ης γενιάς Intel Core i5 και GPU Intel Iris Xe. Σηκώνει μέχρι 16GB LPDDR5 RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρο. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 12,4'' και μέγιστη ανάλυση 1536 x 1024 pixels. Η αναλογία πλευρών της είναι 3:2 και η μέγιστη φωτεινότητά της αγγίζει τα 320 nits. Έχει μια θύρα USB-A 3.1 και μία USB-C 3.2, με την τελευταία να αναλαμβάνει τις διαδικασίες φόρτισης και να έχει τη μεταφορά του οπτικοακουστικού σήματος.

Επίσης, το Surface Laptop Go 3 έχει camera ποιότητας 720p, ζεύγος μικροφώνων, ηχεία με την υπογραφή της Omnisonic που υποστηρίζουν Dolby Audio και ειδικό πλήκτρο που χρησιμοποιείται ως αισθητήρας ανάγνωστης δακτυλικού αποτυπώματος. Το βάρος του είναι σχεδόν 1,13 κιλά, το πάχος του κάτω από 1,58 εκατοστά και παρέχει αυτονομία 15 ωρών. Τέλος, διαθέτει θύρα Surface Connect, υποδοχή 3,5mm για σύνδεση ηχείων και ακουστικών, υποστήριξη για Bluetooth 5.1 και Wi-Fi 6.


Και οι δύο συσκευές τρέχουν Windows 11, που από τις 26 Σεπτεμβρίου θα ενσωματώνουν το Copilot AI. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*