Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Motorola διαφημίζει το λανσάρισμα των νέων smartphones της

*
H Motorola αποκάλυψε το Edge (2022) πρόσφατα. Θα είναι τα πρώτα smartphones με το Dimensity 1050 SoC. Η εταιρεία έχει προγραμματίσει και άλλα smartphone της σειράς Edge, για τα οποία θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στις 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Η εταιρεία ανέβασε ένα μικρό video clip που δείχνει την άφιξη τριών νέων συσκευών στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Το σλόγκαν και hashtag της διαφήμισης είναι #findyouredge. H εταιρεία δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για τις τρείς νέες συσκευές.


Η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να δούμε τα Moto X30 Pro και Moto S30 Pro, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στην Κίνα, ως rebranded Edge smartphones για την παγκόσμια αγορά. Τα specifications του X30 Pro περιλαμβάνουν Snapdragon 8+ SoC, οθόνη 144Hz και μια κύρια κάμερα των 200MP. Η μπαταρία του θα είναι 4.610mAh με 125W φόρτιση μέσω καλωδίου.

Το S30 Pro από την άλλη, έρχεται με Snapdragon 888+, μικρότερη οθόνη 144Hz και 50MP κύρια κάμερα. Έχει μπαταρία 4.400mAh και υποστηρίζει φόρτιση μέσω καλωδίου 68W.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*