Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nvidia RTX 4060 ίσως λανσαριστεί νωρίτερα από το αναμενόμενο

*
H Nvidia RTX 4060 ίσως εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων νωρίτερα από το αναμενόμενο, με φήμες να λένε πως αυτό ίσως πραγματοποιηθεί ακόμα και μέσα στον Ιούνιο. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει Founder’s Edition, αλλά δύο custom GPUs που θα πωλούνται στην προτεινόμενη τιμή λιανικής και overclocked variants που θα είναι προορισμένες για gamers.

Σύμφωνα με tweet του αξιόπιστου leaker MEGAsizeGPU, η Nvidia RTX 4060 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Ιουνίου 2023. Η αρχική ανακοίνωση της εταιρείας ανέφερε ότι αυτό θα πραγματοποιούνταν τον Ιούλιο, όμως έγγραφα του υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ο leaker αναγράφουν νωρίτερη ημερομηνία. Λέγεται ότι οι αποστολές στα καταστήματα ξεκίνησαν στις 12 Ιουνίου, οπότε έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*