Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Realme ετοιμάζει συσκευή με Dynamic Island, σύμφωνα με εικόνες που διέρρευσαν

*
Από τη στιγμή που η Apple εισήγαγε το Dynamic Island στο iPhone 14 Pro και στο iPhone 14 Pro Max, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το ποια εταιρεία θα τη μιμηθεί. Με βάση τις παρακάτω εικόνες που έχουν διαρρεύσει, δείχνει πως μια από αυτές θα είναι η Realme. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη συσκευή να κάνει την εμφάνισή της στο MWC, που θα διοργανωθεί στη Βαρκελώνη σε λίγες ημέρες. Ίσως να είναι η σειρά C, για την οποία ο CEO της Realme, Madhav Sheth έχει αφήσει υπόνοιες ότι θα έχει εγκοπή σε στυλ κάψουλας, όπου θα φιλοξενείται η camera.

Realme's version of Apple's Dynamic Island shown in leaked images


Realme's version of Apple's Dynamic Island shown in leaked images

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως το Dynamic Island της Realme θα είναι πιο μεγάλο από εκείνο της Apple, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματώνει διαφορετικές λειτουργίες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*