Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung Display βάζει νωρίτερα τέλος στην παραγωγή οθονών LCD

*
Η Samsung Display θα σταματήσει την παραγωγή οθονών LCD στο τέλος Ιουνίου, έξι μήνες πριν το χρονοδιάγραμμα που είχε γνωστοποιήσει. Σύμφωνα με insiders της βιομηχανίας, ο ανταγωνισμός ήταν ισχυρός και η Samsung Group επιθυμεί να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες. Πλέον, η Samsung Display θα επικεντρωθεί στην παραγωγή OLED και QD (quantum-dot) panels, ενώ οι υπάλληλοι του τμήματος που βάζει λουκέτο αναμένεται να μεταφερθούν στον τομέα των QD.

Σύμφωνα με αναφορές, η τιμή μίας οθόνης LCD έχει φτάσει στο 36,6% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2014, όταν η παραγωγή τους βρισκόταν σε φουλ ρυθμούς. Η σημερινή τιμή δεν είναι χαμηλή, με δεδομένό ότι στην αγορά έχουν εισέλθει η κινεζική BOE και η AU Optronics που εδρεύει στην Ταϊβάν, οι οποίες προσφέρουν πολύ χαμηλές τιμές στους πελάτες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*