Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung εξηγεί πως οι τηλεοράσεις της θα γίνουν πλατφόρμα NFT

*
H Samsung εκπληρώνει την υπόσχεσή που έδωσε στη CES 2022, δηλαδή να φέρει NFTs στις τηλεοράσεις της, ανακοινώνοντας μια συνεργασία με το website Nifty Gateway που ασχολείται αποκλειστικά με NFT auctions. Σε συνέντευξη τύπου, η Nifty Gateway δήλωσε πως πλέον η πλατφόρμα της έχει ενσωματωθεί πλήρως με την πλατφόρμα NFT της Samsung. Πλέον, μέσω premium σειρών από Samsung TVs του 2022 θα μπορείτε να προβάλλετε, να αναζητήσετε και να αλληλεπιδράσετε με NFTs.Τέτοια μοντέλα θα ανήκουν στις σειρές QLED και Neo QLED. Η Nifty Gateway θα έχει και μια αποκλειστική εφαρμογή στο The Frame της Samsung.

Σε απλά λόγια, θα μπορείτε να δείτε NFTs στην τηλεόραση Samsung σας. Ενδεχομένως να μπορείτε και να πραγματοποιήσετε αγοραπωλησίες, αλλά είναι γνωστό πως η Nifty Gateway είναι πολύ αυστηρή ως προς το ποιος μπορεί να πουλήσει NFT στην πλατφόρμα της σε σχέση με άλλα NFT marketplace.

Η Samsung πραγματοποίησε ένα stream με την ανακοίνωση, στο οποίο υπόσχεται πως οι τηλεοράσεις που θα υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία θα είναι βελτιστοποιημένες για να προβάλλουν τις προθέσεις του δημιουργού. Η ενσωμάτωση της πλατφόρμας της Nifty Gateway θα είναι μερος του Samsung Smart Hub. Μάλιστα θα μπορείτε να προβάλλετε NFTs και σαν μορφή screensaver, αν φτιάξετε την δική σας προσωπική συλλογή από επιλογές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*