Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Galaxy Book 3 Ultra

*
H Samsung άνοιξε τις "κρατήσεις" για ένα νέο Galaxy Book laptop. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά λογικά πρόκειται για τη σειρά Galaxy Book 3. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο, θα πρέπει να αναμένουμε το Galaxy Book 3 Pro, το Pro 360, αλλά και το Galaxy Book 3 Ultra. Θα αντικαταστήσουν τα Galaxy Book 2 Pro και Galaxy Book Odyssey. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μέγεθος της οθόνης του Ultra, λέγεται όμως ότι θα είναι εφοδιασμένο με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους που θα διαθέτει και numpad, ενώ από πλευράς επεξεργαστή, κάτα πάσα πιθανότητα η εταιρεία θα επιλέξει 13ης γενιάς Intel Core. Με βάση τις φήμες, ένας από τους βασικούς λόγους αγοράς του θα είναι ο σχεδιασμός του και το μικρό βάρος του.

Λογικά, περισσότερα θα μάθουμε την 1η Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Galaxy Unpacked event.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*