Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung παρουσίασε έναν ακριβούτσικο φορτιστή στα 50W!

*
Τα σύγχρονα smartphones προμοτάρονται ιδιαίτερα και για την ταχεία φόρτισή τους και οι εταιρείες όπως η Samsung το εκμεταλλεύονται σαφώς αυτό για να πουλήσουν και φορτιστές. Η κορεατική εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα την κυκλοφορία ενός dual 50W φορτιστή που μπορεί να φορτίσει είτε στα 50W από μία θύρα USB, είτε στα 25W από κάθε μία από τις δύο θύρες USB.

Η ταχύτητα αυτή είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχουμε δει στους υπόλοιπους φορτιστές της κορεατικής εταιρείας και το κόστος του νέου αυτού περιφερειακού φτάνει στην Ευρώπη τα €69,90! Η τιμή αυτή φαίνεται και είναι «τσιμπημένη» μιας και υπάρχουν πάρα πολλές φθηνότερες και εξίσου καλές εναλλακτικές από πολύ αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της φόρτισης.


Όλοι ευελπιστούν σε κάποια μείωση σύντομα για να τον αποκτήσουν…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*