Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony επθυμεί να γίνει η Nike του gaming gear

*
Μεγάλες είναι οι βλέψεις που έχει η Sony για τη σειρά προϊόντων gaming hardware InZone που ανακοίνωσε πρόσφατα. Μάλιστα, σύμφωνα με διευθυντικό της στέλεχος, η εταιρεία επιθυμεί να γίνει για τα eSports ότι η Nike για τους επαγγελματίες αθλητές. Η σειρά InZone περιλαμβάνει monitors και headsets τα οποία προορίζονται κυρίως για τους hardcore PC gamers, όμως μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο PS5 και άλλες κονσόλες. Ήδη η Sony έχει υπογράψει συνεργασία με τη Riot Games προκειμένο τα προϊόντα InZone να χρησιμοποιηθούν στο Valorant Champions Tour, αλλά και στο Evo fighting game tournament.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Nikkei, ο εκτελεστικός πρόεδρος Kazuo Kii, υποστήριξε ότι η εμπειρία της Sony στον τομέα των τηλεοράσεων, της δίνει πλεονέκτημα στην αγορά των υπολογιστών, όπου οι περισσότερες οθόνες δημιουργούνται από κατασκευστές PC, οπότε παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία.


"Θα ξεκινήσουμε από την κορυφή, μαθαίνοντας τι είναι αυτό που θέλουν οι καλύτεροι παίκτες των esports. Το όραμα που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό των Mizuno και Nike που παρέχουν παπούτσια σε αθλητές. Στα esports υπάρχουν χρηματικά έπαθλα. Αν ο χρόνος απόκρισης ενός monitor έχει και την παραμικρή καθυστέρηση, τότε θα χάσεις. Τα προϊόντας της Sony δεν θα αφήσουν τους παίκτες να πέσουν στο πεδίο της μάχης", τόνισε ο Kii.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*