Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony παρουσίασε το Backbone One – PlayStation Edition για gaming σε συσκευές iPhone (video)

*
H Sony ανακοίνωσε το Backbone One – PlayStation Edition, ένα επίσημο χειριστήριο για gaming σε συσκευές iPhone. Η τιμή του είναι $99,99 και ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από το DualSense wireless controller του PlayStation 5. Το Backbone One – PlayStation Edition αντλεί ενέργεια από το iPhone του εκάστοτε χρήστη, οπότε δεν απαιτεί ξεχωριστή φόρτιση και μπορεί να συνδεθεί απευθείας στο Pulse 3D headset.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τίτλους των PS4 και PS5 που γίνονται stream μέσω του Remote Play, αλλά και με παιχνίδια του App Store και άλλων υπηρεσιών streaming που υποστηρίζουν controllers, οπότε μπορείτε να παίζετε άνετα Genshin Impact και Call of Duty: Mobile.


Το Backbone One – PlayStation Edition θα είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία και Μ. Βρετανία κατά το λανσάρισμά του, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*