Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Valve έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για το Steam Deck 2

*
Η Valve ετοιμάζει ήδη τα πλάνα της για το Steam Deck 2 και θέλει να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη εμπειρία φορητού PC gaming, με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε desktop PCs. Ο συνιδρυτής της εταιρίας, Gabe Newell ανέφερε ότι η στρατηγική κατευθύνεται γύρω από το ότι η πιο δημοφιλής έκδοση του Steam Deck ήταν η πιο ακριβή και γίνινται προσπάθειες ακόμα μεγαλύτερης εκμετάλλευσης της φορητότητας.

"Το πρώτο βήμα για να ασχολείται κάποιος με υπέροχα παιχνίδια υπάρχει ήδη. Η επόμενη εκδοχή θα έχει να κάνει περισσότερο σχετικά με το ποιες είναι οι δυνατότητες που προσφέρει μια φορητή συσκευή, πέρα από εκείνες ενός παραδοσιακού desktop ή laptop gaming environment;".


Ακόμα, ο Newell σημείωσε πως η Valve είναι ενθουσιασμένη με το τι κάνουν οι άλλες εταιρείες με το software του Steam Deck. Επίσης αναζητεί τρόπους να χρησιμοποιήσει τη συσκευή με τρόπους που δεν μπορεί να κάνει για ένα desktop και ένα παράδειγμα είναι το όραμα για το VR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • darkwolf8
    • Απλα τα πραγματα να ακολουθησει τα βηματα του switch.Dock,δικο του χειριστηριο και δυνατοτητα συνδεσης με τηλεοραση.

*