Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Western Digital ανακοίνωσε κάρτες επέκτασης για τα Xbox Series X και Xbox Series S

*
H Western Digital αποκάλυψε επίσημα τις, εδώ και καιρό φημολογούμενες, νέες της κάρτες επέκτασης για τα Xbox Series X και Xbox Series S. Είναι η πρώτη εναλλακτική σε εκείνες της Seagate, που είναι διαθέσιμες εδώ και καιρό.

Η WD_Black 512GB expansion card κοστίζει $80 και εκείνη του 1TB έχει τιμή $150. Μπορείτε να βρείτε και τις δύο στην ιστοσελίδα της WD_Black.


Οι κάρτες αυτές επεκτείνουν τον αποθηκευτικό χώρο του SSD των Xbox Series X και Xbox Series S. Η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη και για τον λόγο αυτό υπάρχει εξειδικευμένη θύρα στο πίσω μέρος κάθε κονσόλας.

Σημειώνεται πως είναι δυνατή η αποθήκευση παιχνιδιών για τις παραπάνω κονσόλες σε USB drive, όμως για την αναπαραγωγή τους απαιτείται να μεταφερθούν είτε στον εσωτερικό SSD, είτε σε κάρτα επέκτασης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Αρκετά ακριβές κάρτες, πόσο μάλλον αν τις συγκρίνει κάποιος με τις υπάρχουσες τιμές σε σχέση με κανονικούς δίσκους. Ας ελπίσουμε ότι σε ένα black friday θα μπορέσουμε να πάρουμε κάποια.

*