Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hoodie jackets για το Xbox controller λανσάρισε η Microsoft για να μην κρυώνει το χειριστήριό σας

*
Μιας και μπαίνει ο χειμώνας, η Microsoft αποφάσισε να λανσάρει μπουφανάκια με κουκούλα για να ντύσετε το Xbox Controller σας. Η τιμή τους είναι $25 και μπορείτε να τα βρείτε στο Xbox Store.

Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι αποστολές αναμένεται να ξεκινήσουν περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Πέρα από ένα μέσο "προστασίας" για το controller, τα hoodie jackets δεν φαίνεται να έχουν κάποια άλλη χρησιμότητα. Σε περίπτωση που αποφαίσετε να προβείτε σε αγορά, θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι το κόστος για την αγορά ενός θα διπλασιαστεί λόγω της τιμής των μεταφορικών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Τι μλκς είναι αυτές πραγματικά ελπίζω να είναι τρολια η χαρούμενια. Γιατί αν δεν είναι θα έλεγα να στρώσουν κωλο και να βγάλουν έναν πραγματικά next gen pad όπως έχει κάνει η Sony και όχι να μας έχει στο περίμενε και σε αυτό το κομμάτι.

*