Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 8BitDo κυκλοφορεί το Arcade Stick και για κονσόλες Xbox

*
Το Arcade Stick, το ειδικό χειριστήριο της 8BitDo για fighting games, έρχεται και για κονσόλες Xbox. Η συσκευή κυκλοφορεί από το 2021 για Nintendo Switch και PC και στις 30 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμη και για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Το Arcade Stick απευθύνεται περισσότερο στους “πρωτάρηδες” της κατηγορίας, που θέλουν να αγοράσουν το πρώτο τους χειριστήριο αυτής της κατηγορίας. Παρόλα αυτά, περιέχει ένα μεγάλο και ενδιαφέρον σετ πλήκτρων, που μπορεί να τραβήξει και την προσοχή των περισσότερο έμπειρων. Μεταξύ άλλων, διαθέτει πλήκτρα LSB και RSB, διακόπτη εναλλαγής λειτουργιών του μοχλού, αλλά και το home button του Xbox.

Το χειριστήριο είναι ασύρματο, με μπαταρία που κρατά για 30 ώρες, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ενσύρματο – πράγμα που θα βελτιώσει και το latency.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*