Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 8BitDo θα κυκλοφορήσει gaming πληκτρολόγιο εμπνευσμένο από το NES

*
Η 8BitDo άνοιξε τις προ-παραγγελίες για το πρώτο της gaming πληκτρολόγιο που θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου 2023. Η τιμή του ανέρχεται στα $99 και έρχεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: την N Edition με γκρίζα χρώματα που είχε το Nintendo Entertainment System στη Δύση και τη Fami Edition, που είναι επηρεασμένη από το Famicon - το NES, όπως κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία.



Το πληκτρολόγιο διαθέτει μηχανικούς διακόπτες και στο πακέτο αγοράς του συμπεριλαμβάνει ένα ζευγάρι από programmable Super Buttons, τα οποία αντιγράφουν τα κόκκινα πλήκτρα του χειριστηρίου του NES, όμως σε αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος. Αυτά μπορούν να αγοραστούν και ξεχωριστά προς $19,99, αφού το πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί με έως και τρία ζευγάρια.

Στο πλαϊνό μέρος του πληκτρολογίου υπάρχει διακόπτης που ρυθμίζει την ένταση του ήχου, αλλά και ο διακόπτης εναλλαγής μεταξύ ασύρματου και ενσύρματου mode. Το ασύρματο mode εκμεταλλεύεται την μπαταρία των 2.000mAh που υπάρχει στο εσωτερικό της συσκευής.

Two keyboards in a sea of retro tech and Nintendo paraphernalia.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το δικό τους πληκτρολόγιο από την 8BitDo μέσα από το Amazon.

Keyboard on desk next to “Super Buttons.” 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*